Les Baldufes de fusta son gairebé la seva totalitat o al menys son les mes usuals i conegudes per tothom. Dintre d’elles faré uns grups i així intentaré mostrar-les el millor possible.


Grups teòrics de Baldufes (2)

[ Jocs ] [ Antropomòrfiques ] [ Fustes Exòtiques ]
Jocs

  [ Inici pagina ]

    Normalment son Virolets de fusta o plàstic en forma hexagonal i que en les seves cares estan gravats números o paraules segons el joc a que estiguin destinats, una curiositat es el virolet en forma de dit que assenyala, un cop aturat, la persona que pagarà la beguda en el bar. També hi ha una sèrie de jocs que amb diferents bases de fusta, totes fan servir el Virolet per jugar, posar les boles en la casella, treure les fitxes, girar al voltant i entrar el Virolet al forat central, etc. etc..

 

 

 

 

 Antropomòrfiques

  [ Inici pagina ]

   Definiríem com Antropomòrfiques totes les Baldufes que tenen formes o representacions de figures humanes o d’animals amb indiferència si son Virolets, Trompitxols o qualsevol altre denominació.

 

 

 

 

 

 

 

 Fustes Exòtiques

  [ Inici pagina ]

  Fetes en diferents fustes com bambú ( Tailàndia ) , llevo tropical ( Equador ), fusta de coco i pedra ( Tailàndia ), fusta d'eben ( Guyana Francesa ) i coco ( Tailàndia ).

 

 

 

 [ Inici ] [ Ceràmica ] [ Fusta (1) ] [ Vidre ] [ Metàl·liques ] [ Països ]

[ Tècniques ] [ Artesanals ] [ Petit Format ] [ Òptiques ] [ Curiositats ]

[ Comercials ] [ Vídeos ] [ PapiroFlèxia ] [ Enllaços ]

Queda prohibida la copia total o parcial dels continguts de text o fotografies d'aquesta web,
sense l'autorització expressa de l'autor.

[ © Copyright  fercanova dissenys - 2011 ] [ contactar ] [ Optimitzat per  1280 x 1024 pixels ]